Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Atanasiu: Orice membru al partidului poate aspira la funcţia de preşedinte PNL. Dacă Antonescu crede că i se cuvine doar lui, se înşală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teodor Atanasiu, liderul PNL de Alba a spus că nu crede în „teoria conspiraţiei” care a fost avansată de Crin Antonescu şi orice membru al partidului poate aspira la funcţia de preşedinte PNL.

„Cred că orice membru al PNL are în traistă bastonul, nu de mareşal ca Napoleon, ci preşedinte al partidului. Dacă domnul Antonescu consideră că această poziţie i se cuvine doar dânsului, atunci se înşală. Oricine are dreptul să anunţe poziţia către care aspiră”, a afirmat Atanasiu.

Atanasiu a fost întrebat cum vede afirmaţiile lui Antonescu referitoare la el şi la Ludovic Orban în ceea ce priveşte susţinerea lui Klaus Iohannis în interiorul PNL pentru poziţia de şef al partidului şi candidat la prezidenţiale.

De asemenea, el a precizat că este dreptul său să discute cu oricine din partid fără ca Antonescu să fi fost înştiinţat.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că retragerea sa din cursa pentru prezidenţiale a fost determinată de faptul că nu putea expune partidul la o dezbatere legată de oportunitatea candidaturii sale sau a lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni, care a fost începută în PNL.

Antonescu a spus, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, că nu a ieşit din politică, însă a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale chiar dacă apreciază că este sau ar fi fost „de departe candidatul cel mai redutabil al dreptei”.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea