Rămâi conectat

Sport

Atacantul Andrei Roșu (ex-Corvinul Hunedoara) vrea în Liga 2, deși e curtat de echipele din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrei Roșu, atacantul din Alba descoperit de antrenorul Alexandru Kalanyos, s-a despărțit la finele sezonului de Corvinul Hunedoara, liderul imbatabil din Seria 9 din Liga 3, unde activează formațiile din Alba.

Ajuns sub comanda lui Florin Maxim în urmă cu un an, după ce a plecat de la divizionara secundă CSC Șelimbăr, cu care promovase în Liga 2, fotbalistul în vârstă de 21 de ani a preferat să se despartă de gruparea de lângă furnale, nemulțumit fiind de faptul că a jucat foarte puțin. “Nu m-am decis încă asupra destinației, încă mai aștept”, a spus jucătorul de profil ofensiv.

Imediat după aflarea veștii, conjudețenele au încercat să-i obțină semnătura, de serviciile sale interesându-se, pe diverse căi, CS Municipal Unirea Alba Iulia, CS Universitatea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, în căutare de soluții în compartimentul ofensiv. Până în prezent, promițătorul jucător, cel care s-a aflat în urmă cu câțiva ani în curtea FSCB-ului, mai precis în 2017, de care s-a despărțit însă, nu a oferit un răspuns ferm. Asta întrucât dorește să evolueze la un nivel superior, respectiv Liga 2. Apreciat de principalul hunedorean, Andrei Roșu a pierdut lupta pentru titularizare în această toamnă în atacul Corvinului, având o concurență acerbă în M. Coman, M. Lupu și Hergheligiu. În consecință, Andrei Roșu a punctat doar în două rânduri în aceste 15 etape, una dintre reușite fiind pe “Cetate”, contra “alb-negrilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea