Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ASTĂZI: Spectacolul ”Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, se joacă cu casa închisă la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

straini in noapteSpectacolul „Străini în noapte”, cu îndrăgiții actori Florin Piersic și Medeea Marinescu, programat pentru marți, 16 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se va juca cu casa închisă, întrucât, potrivit reprezentanților instituției, biletele au fost deja epuizate.

Comedia romantică “Străini în noapte”este considerată a fi una dintre cele mai bune piese de teatru, o adevarată operă de artă în regia lui Radu Beligan.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marele actor Florin Piersic promite, înaintea spectacolului propriu zis, să aibă un incitant dialog cu spectatorii, de câteva zeci de minute în stilu-i caracteristic cu ocazia aniversării a 80 de ani de viață.

”Va fi o seară de bună dispoziție, asigurată de cel mai mereu tânăr actor român!”, transmit organizatorii albaiulienilor care și-au manifestat interesul de a lua parte la spectacol.

Piesa de teatru este programată să înceapă la ora 19.00.

În „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu). El este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. Până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi că este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, iar aceste întorsături de situaţie sunt menite să dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare CS Unirea Alba Iulia organizează, astăzi, o gală aniversară, la împlinirea a 50 de ani de la înființare, în cadrul căreia sunt premiați foști sportivi și antrenori, care au făcut cinste clubului prin rezultatele obținute, dar și sportivi și antrenori aflați în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea