Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: S-a lansat un nou program „Rabla” …la haine. Pentru o plasă de articole vechi, magazinele H&M îţi dau 5 lei

Alexandra Mates

Publicat

în

După programul Rabla la maşini şi la tractoare, pe piaţă, iată, a apărut o altă noutate în domeniu. De astăzi, 21 februarie, pe piaţa din România se derulează un nou program „Rabla”, la haine. Programul a fost lansat de Grupul suedez H&M, iar  clienţii care vor duce o plasă de haine vechi,  indiferent de uzură şi marcă în magazinele H&M din Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Centre, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timişoara şi Palas Shopping Center Iaşi vor primi în schimb un voucher în valoare de cinci lei.

“Plănuim să extindem proiectul în toate magazinele din România în acest an”, spune Ewa Jarzemska, reprezentantul de comunicare al companiei.

Fiecare client poate veni cu maxim două plase pline de haine, indiferent de mărimea plaselor. Pentru fiecare plasă clientul va primi un voucher de cinci lei, voucher ce va putea fi utilizat doar pentru cumpărături de peste 40 de lei. Un singur voucher poate fi folosit pentru o singură tranzacţie. Discountul nu poate fi cumulat cu alte oferte şi reduceri.

Acest proiect va fi implementat în toate ţările unde este prezent retailerul.

Produsele colectate vor fi apoi preluate de  o companie cu acoperire mondială, care are ca obiect de activitate recliclarea produselor. După preluare, acestea vor fi transportate la o fabrică de sortare din Germania. Materialul produselor va putea fi folosit ulterior fie pentru realizarea altor haine, drept cârpe de curăţenie sau în industria auto. H&M a anunţat că tone de textile sunt aruncate în fiecare an deşi 95% dintre haine ar putea fi refolosite.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea