Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI| ”Respect în trafic” 2023, în județul Alba. Marș moto de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic. TRASEUL complet

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI| ”Respect în trafic” 2023, în județul Alba. Marș moto de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic. TRASEUL complet

Sâmbătă, 13 mai 2023, în județul Alba se va desfășura o nouă campanie de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic, intitulată sugestiv ”Respect în trafic”, aflată la ediția a XIi-a. Acest eveniment se adresează tuturor motocicliștilor. Participarea este permisă conform legilor in vigoare.

Citește și: Calendar EVENIMENTE culturale 2023 în județul Alba: Când și unde vor avea loc

Campania se adresează conducătorilor de autovehicule în sensul conştientizării acestora, că în trafic se află şi conducători de vehicule pe două roţi.

Scopul campaniei este de reducere a numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi participanţii la trafic din această categorie.

Citește și: CALENDARUL evenimentelor din Alba Iulia 2023: Data exactă la care vor avea loc fiecare

Acest eveniment se va desfășura în două etape, în două weekend-uri succesive. În prima etapa (5-6 Mai), vor fi cuprinse județele SM, SJ, MM, BH și Bekes din Ungaria. Iar în a doua etapă(13 Mai), traseul marșului moto va parcurge județele CJ și AB.

Pe raza de desfășurare a etapei II, evenimentul „Respect În Trafic” va fi realizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj/Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj/Alba și nu în ultimul rând primăriilor din orașele Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Sebeș și Cugir.

Adunarea este la ora 11.00 în parcarea Emerson – Cluj-Napoca, iar plecarea in coloană la ora 12.00.

12.00 Cluj Napoca – Parcare Emerson
13.30 Turda – Piața Republicii
15.30 Aiud – Str. Iuliu Maniu
17.00 Alba-Iulia – Parcare Stadion Cetate
16.30 Cugir – Piața Consiliul Europei
19.15 Sebeș – Închidere marș moto

”Motocicliști de pretutindeni, vă așteptăm într-un număr cât mai MARE! Până atunci vă dorim s-aveți o viață faină și asfalt uscat!”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara la Șard. Un bărbat de 43 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor. Citește și: VIDEO | Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea