Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj *Trupa din „Mica Romă”, la o victorie de semifinale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa106La adăpostul victoriei clare din primul meci (3-0 în Sala „Timotei Cipariu”), trupa din „Mica Romă” dispută astăzi al doilea joc din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, în deplasare, la Dobroeşti, cu CSM Bucureşti. Conducând cu 1-0, Volei Alba Blaj se află la un singur succes de o performanţă extraordinară: calificarea, la numai 3 ani de la înfiinţare, în semifinalele întrecerii naţionale. Blăjencele lui Branko Gajic au în faţă o echipă participantă în sferturile de finală ale Cupei Challenge (eliminată de formaţia germană Aurubis Hamburg), ce încearcă să-şi salveze sezonul. „Trebuie să fim atenţi, pentru că ne aşteaptă un joc cu mult mai dificil decât pe teren propriu. E nevoie să evoluăm la potenţialul maxim, din aproape în aproape, să luptăm punct cu punct, set cu set şi dacă e posibil să rezolvăm calificarea încă de miercuri, ar fi o postură avantajoasă pentru noi”, a declarat antrenorul Branko Gajic.

Va fi o încleştare dramatică, întrucât gazdele vor fi eliminate în cazul unui eşec rezultând o stagiune dezamăgitoare, în vreme ce conjudeţenele au la îndemână oportunitatea să tranşeze calificarea încă din al doilea duel. În eventualitatea unei înfrângeri a oaspetelor, partida decisivă este programată duminică, 16 martie, la Blaj. Rivale încă din campionatul precedent, când CSM Bucureşti a eliminat Blajul tot în play-off (pe atunci Katija Medved şi Roxana Ivanof activau la CSM), combatantele au şansa să întâlnească Dinamo în semifinale. „Conducem în acest moment, avem şansa noastră şi sper să ne-o fructificăm, să câştigăm şi să ne calificăm în «careul de aşi»”, a admis preşedintele Sergiu Ştefănescu. În acest moment, scorul disputelor directe este egal, 4-4, fiecare dintre echipă fructificându-şi atuul meciurilor de acasă, atât în ediţia anterioară, cât şi în play-off, dar şi în sezonul regulat încheiat de Volei Alba Blaj pe locul trei şi de CSM Bucureşti pe poziţia a 6-a.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea