Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi, la ora 19.30, un nou test dificil, la Piatra Neamţ *Victoria – Unic(a) soluţie pentru Volei Alba Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida de astăzi, din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A1 la volei feminin, dintre Unic Piatra Neamţ (locul 7, cu 22 de puncte, 8 victorii şi 8 înfrângeri) şi Volei Alba Blaj (locul 4, cu 32 de puncte, 11 succese şi 6 eşecuri) va începe la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct la DigiSport 3.

Echipa din “Mica Romă” suferă, dar nu-şi permite să stea şi să-şi oblojească rănile după eşecul de la Lugoj, meci pierdut dramatic cu 2-3. Există presiune pe umerii antrenorului Marius Macarie, care are parte de un final încins de stagiune, iar voleibalistele sunt ameninţate cu sancţiuni financiare. Deocamdată, în condiţiile unui program dens, cu 4 meciuri extrem de dificile în 12 zile, şi în conjunctura plecării primarului Gheorghe Rotar şi a preşedintelui executiv Sergiu Ştefănescu în Belgia, încă nu s-a trecut la decizii radicale, însă un nou pas greşit ar tulbura şi mai mult apele, spre cota de avarie. “Chiar dacă traversăm o perioadă mai nefastă, din punctul meu de vedere obiectivul trebuie îndeplinit în play off. Acolo se joacă întregul campionat. Căutăm să ne revenim şi să depăşim acest moment dificil”, a declarat antrenorul Marius Macarie.

*Program infernal

Gruparea blăjeană are două puncte avans, raportat la principala pretendentă la poziţia a 4-a, CSM Bucureşti, cu care se va duela pe viaţă şi pe moarte peste o săptămână, miercuri, 27 februarie, însă şi un program dificil ce include sâmbătă vizita “coşmarului” Ştiinţa Bacău, fostul lider al campionatului. Cu Unic Piatra Neamţ va fi o revedere cu fosta coechipieră Roxana Lupu (accidentată în prezent, a renunţat la activitatea competiţională) – împrumutată în retur în Moldova, după transferul americancei Sherisa Livingston. Între timp, oficialii blăjeni au renunţat la serviciile jucătoarei de culoare, imputându-i acesteia randamentul departe de aşteptări. În Ssala “Ceahlăul” din Piatra Neamţ va fi astăzi, un cuplaj voleibalistic de mare interes, de la ora 17.00, Municipalul va întâlni Unirea Dej, iar de la ora 19.30, Volei Alba Blaj o va întâlni pe UNIC, echipă unde au evoluat în trecut Liliana Bogendorfer (antrenor secund la Volei Alba Blaj) şi Laura Mastahac (libero în trupa vizitatoarelor).

*”Suntem mulţumiţi de echipă şi de antrenor. Mergem până la capăt cu Macarie”, a declarat primarul Gheorghe Rotar

Primarul Gheorghe Rotar a ţinut să-şi precizeze punctul de vedere referitor la ultimele evenimente petrecute în sânul echipei Volei Alba Blaj, încercând să detensioneze atmosfera după ultimele rezultate înregistrate de formaţia din Divizia A1. „La Blaj nu există presiune nici asupra jucătoarelor, nici asupra antrenorului. Rezultatele echipei în acest sezon sunt peste aşteptări, suntem în grafic, dacă ne gândim că o localitate mică precum Blajul se situează pe locul 4 în elită„, a declarat edilul Blajului. „Nu se pune problema înlocuirii antrenorului, mergem până la capăt cu Marius Macarie, până la ultima etapă. La Blaj există un proiect serios, pe 4 ani, ne aflăm la început de drum, ne-am depăşit obiectivul iniţial. Probabil, după un tur excelent, oamenii din Blaj au alte aşteptări, s-a ridicat ştacheta performanţei. Deşi suntem o formaţie nou promovată, noi vrem să terminăm cât mai sus, pe locurile ce duc cupele europene„, a conchis Gheorghe Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea