Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi debutează o nouă ediție a programului ”Vacanță la țară” – tarife de până la 290 de lei de persoană în perioada 23 martie – 13 iunie 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANTREC lansează începând de astăzi a XXIII-a ediție a programului ”Vacanță la țară” care se desfășoară în perioada 23 martie — 13 iunie 2014 (exceptând perioada de Paste și 1 Mai).

Programul se adresează tuturor categoriilor de turiști, care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a propus valorificarea acestui program și prin Agențiile de turism membre, ca și în toamna trecută.

Tarifele practicate vor fi la pensiuni de 2 margarete de 175 lei/persoană (150 lei/ persoană + 15 % comision Agenție), la pensiuni de 3 și 4 margarete de 225 lei/persoană (195 lei/ persoană + 15 % comision Agenție) și la pensiuni de 5 margarete de 290 lei/persoană (250 lei/persoană + 15 % comision Agenție).

În tarif sunt incluse 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile ANAT, prin filialele ANTREC Alba, Argeș, Brașov, Covasna, Maramureș, Mehedinți și Neamț.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea