Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: Arată că îți pasă! Participă la prima ediție a Cercului de Donatori Alba! Vezi proiectele pe care le poți sprijini!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 2 iulie, la orele 18.00, la sala „Apulum” a Hotelului Transilvania din Alba Iulia are loc prima ediție a Cercului de Donatori Alba, un mecanism de tip „live crowdfunding” adresat în special persoanelor cu venituri normale, dar cu o mare dorință de a schimba în bine comunitatea.

Dacă vrei să demonstrezi că îți pasă de ceilalți, cu o donație de minim 50 lei, poți să alegi unul dinte cele trei proiecte pentru care se încearcă astăzi să se obțină finanțare.

cerc donatori

Pentru prima ediție au fost selectate trei proiecte, fiecare dintre acestea propunându-și să obțină cel puțin 1500 lei:

  1. Prevenirea abandonului școlar pentru cei 25 de copii vulnerabili, din medii defavorizate, aflați în grija Centrului de Zi „Sfântul Nicolae” din Alba Iulia, prin activități educaționale și de dezvoltare personală (proiect propus de Asociația Filantropia Ortodoxă).

 

  1. Pe firul basmelor – angrenarea copiilor din trei centre de plasament (Stremț, Teiuș, Avram Iancu), dar și din două școli și un centru social (Alba Iulia și Petrești), în spectacole de teatru croite special pentru ei (proiect propus de Asociația Grupul Skepsis).

 

  1. Parc special pentru copii speciali – amenajarea unui spațiu în aer liber (cca. 1200 mp cu vegetație, obiecte de joacă și animale de casă) pentru dezvoltarea abilităților motrice și senzoriale a 46 de copii cu dizabilități (proiect propus de Asociația Proiectul Viziunea Nevăzătorilor).

 

“Cercul de Donatori are ca principiu “Donăm împreună” si aduce la un loc oameni implicaţi, care cred în puterea exemplului pozitiv. Prin acest mecanism vrem să activăm oamenii din comunitatea locală care îşi asumă rolul de a schimba în bine viitorul. Ca donator primești satisfacția că ai contribuit la rezolvarea unei probleme, la schimbarea în bine a comunității, care FĂRĂ TINE nu se puteau realiza”, este mesajul transmis de Fundația Comunitară Alba, organizatorul evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea