Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi: 10 containere modulare de locuit, predate către familiile din Sânmiclăuș, afectate de viitura de marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 26.06.2020, în jurul orei 11.30 – 12.00, în localitatea Sânmiclăuș, comuna Șona urmeaza sa fie predate containerele modulare pentru locuit către persoanele a caror locuinte au fost afectate de viitura produsa in data de 23.06.2020.

Containerele au fost repartizate ca urmare a solicitarii adresată de prefectul judetului Alba președintelui Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

La nivelul judetului Alba au fost repartizate un numar de 10 containere – locuinte modulare. Fiecare container – locuinta modulara dispune de 4 paturi cu cazarmament aferent, aragaz cu butelie pe GPL, etc.

Predarea containerelor catre persoanele care au solicitat asigurarea nevoilor de cazare se face in prezenta prefectului jud. Alba – dl. Nicolae Albu, a președintelui Consiliului județean Alba – dl. Ion Dumitrel, a reprezentantului ANRSPS Alba – lt.col. Butuza Gabriel, a reprezentantului ISU Alba – lt.col. Costea Ovidiu precum si a reprezentantilor primariei comunei Șona.

De asemenea, la fata locului se afla pompieri din cadrul ISU Alba si militari din cadrul Batalionului 136 Geniu pentru sprijinirea activitatii de relocare a respectivelor persoane.

Reamintim ca in ultimele zile la nivelul judetului Alba, s-au înregistrat efecte o serie de efecte negative generate de inundatii, bilanțul la nivelul judetului prezentându-se astfel:

– 3 persoane salvate cu ajutorul barcilor pneumatice, printre care s-a numarat și un copil în varsta de doar 9 luni;
– 32 persoane sinistrate pentru care s-a asigurat cazarea de către autoritățiile locale;
– 5 case distruse / avariate;
– 8 animale evacuate din calea apelor;
– 28 de autoturisme avariate;
– 185 de case și/sau gospodarii cetățenești inundate;
– 13 obiective economice inundate;
– 21 poduri sau podețe avariate / colmatate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea