Rămâi conectat

Ştirea zilei

Asocierea RER VEST & RETIM îi ”arde” pe albaiulieni la buzunare. Noile TARIFE la colectarea deșeurilor, mai mari decât atunci când se transportau la Târgu Jiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prețul colectării deșeurilor în municipiul Alba Iulia va fi mai mai mare odată ce noul operator al centrului ecologic de la Galda de Jos va începe să acționeze în Alba Iulia. Tarifele vor fi mai crescute chiar și față de vremea când deșeurile erau duse la Târgu Jiu.

Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcţia juridică, administraţie publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la elaborarea Proiectului de Hotărâre privind aprobarea tarifelor unice şi a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare şi transport al deşeurilor municipale şi similare desfăşurată în Zona 1 – Lot 1 Alba Iulia a judeţului Alba, în baza contractului de delegare prin concesiune a activităţii de colectare şi transport a deşeurilor nr. 61/18.04.2019.

Etapa de consultare a cetăţenilor se desfăşoară în perioada 27.05.2021 – 12.07.2021.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiectul de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se face referire, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moţilor, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură. sau în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ, respectiv până la data de 11.06.2021, ora.16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia sau AICI.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sărbători de poveste în munții Apuseni! Târgul de Crăciun de la Câmpeni și-a deschis oficial porțile pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sărbători de poveste în munții Apuseni! Târgul de Crăciun de la Câmpeni și-a deschis oficial porțile pentru vizitatorii mici si mari. Deschiderea Târgului de Crăciun din Câmpeni, a avut loc miercuri, 6 decembrie 2023, orașul fiind cuprins de lumina festivă și bucuria specifică sărbătorilor de iarnă. ”Sărbători de poveste la Câmpeni Miercuri, 6 decembrie 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare