Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Asociaţia judeţeană de Fotbal Alba primește 400.000 de lei de la consiliul județean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia judeţeană de Fotbal (AJF) Alba va primi 400.000 de lei de la consiliul județean, după ce consilierii județeni au adoptat luni un proiect de hotărâre în acest sens.

Potrivit raportului de specialitate care însoțește hotărârea, banii sunt alocați pentru organizarea şi desfăşurarea competiţiilor, tur si retur, anul 2013, a activităţilor comisiilor de lucru şi biroului executiv al AJF Alba şi pentru acordarea de premii echipelor clasate pe primele locuri şi jucătorilor remarcaţi (golgeter, trofeul fairplay etc.).

“Asociaţia judeţeană de Fotbal Alba, care funcţionează în baza Autorizaţiei nr.511/11.12.2001 şi a Certificatului de identitate sportivă nr. 0001678/19.12.2001, este persoană juridică de drept privat, autonomă, neguvemamentală şi fară scop lucrativ.

Aceasta dezvoltă, şi promovează fotbalul în judeţul Alba prin organizarea, în cât mai multe localităţi, a unor activităţi de selecţie a jucătorilor care practică acest sport, în vederea formării echipelor care să participe, atât în campionatul Ligii a IV-a, cât şi în cel judeţean şi în competiţiile pentru copii şi juniori. Sprijinul financiar acordat de către Consiliul judeţean Alba a contribuit la creşterea numărului echipelor afiliate, şi, implicit, a numărului de jucători legitimaţi.

Asociaţia are atribuţii în sensul elaborării strategiei judeţene de dezvoltare a fotbalului, iar adoptarea regulamentelor şi normelor de organizare a acţiunilor şi competiţiilor vor ft în conformitate cu reglementările Federaţiei Române de Fotbal.

În condiţiile Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, modificată şi completată, asociaţiile judeţene de fotbal pot fi. susţinute financiar, în baza unor contracte (acorduri) cu sume alocate din bugetele locale, pentru finanţarea programelor structurilor sportive de drept privat fară scop lucrativ, de utilitate publică”, se mai precizează în raportul întocmit de aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea