Asociația de dezvoltare rurală Totoi lansează o campanie pentru sprijinirea spitalelor din Alba: ”Medicii noștri au nevoie de susținerea tuturor!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

După modelul altor județe care au luat rapid inițiativa și s-au mobilizat, Asociația de dezvoltare rurală Totoi a decis că nu trebuie să așteptăm să fim surprinși de numărul persoanelor infectate în județ. Aceștia au lansat o campanie de strângere de fonduri, dar și materiale necesare sau voluntari care să ajute la confecționarea materialelor de protecție 

”Am decis, ca noi, persoane fizice sau mediul de afaceri din județ să ne implicăm și să contribuim cu puțin sau cu mult pentru a sprijini Spitalul Judetețean Alba, dar și celelalte spitale din județ și toate cadrele auxiliare implicate, cu tot ceea ce este nevoie pentru a duce lupta cu acest virus în condiții de siguranță.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Donează alături de noi pentru dotarea cu echipamente și consumabile necesare unităților de asistență medicală publică din județul Alba. Medicii noștri au nevoie de susținerea tuturor!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Rugămintea noastră este să donați cât mai curând posibil orice sumă de bani, produse de igienă (săpun lichid, hârtie igienică, prosoape de hârtie, etc), produse pentru confecționarea materialelor de protecție (policarbonat transparent, burete, scai), să vă oferiți serviciile (croitorie, transport, cazare, catering, etc.) celor care au acum MARE nevoie de acestea: medicii și personalul spitalelor din Alba.

Deschidem lista celor care donează orice sumă de bani sau produse și vă mulțumim încă de pe acum!

Facebook Group Page – Împreună pentru noi

Contact: dr. Bogdan Grigore – telefon 0756-604.214

Fiecare sumă de bani ajută!

E TIMPUL SĂ FIM ÎMPREUNĂ PENTRU NOI!”, au transmis

CONT DONAȚII

Asociația de dezvoltare rurală Totoi Banca Transilvania, RO45BTRLRONCRT0547387501
BIC/Swift BTRLRO22

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419