Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Asociația Club Sportiv Top Dance 2007 a solicitat Primăriei Aiud, o sală de antrenamente în municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul lunii ianuarie 2017, Primăria Municipiului Aiud a înregistrat cererea Asociației Club Sportiv Top Dance 2007, potrivit căreia se solicită cumpărarea imobilului construcție spațiu rămas nefolosit din CT1 (fosta centrală termică din cartierul Micro III strada Axente Sever).

top danceCerea asociației a făcut obiectul informării Consiliului Local Aiud, în ședința ordinară din 26 ianuarie 2017, urmând ca ea să facă obiectul unui proiect de hotărâre a Consiliului Local în ședința ordinară din cursul lunii februarie 2017, când consilierii locali vor hotărî cu privire la cererea formulată.

Acest proiect va avea ca motivare faptul că Asociația Club Sportiv Top Dance 2007 a obținut rezultate apreciate atât la nivel local cât și național, rezultatele fiind obținute inclusiv de către copii și tineri din municipiul nostru.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea