Asociația Club Sportiv Top Dance 2007 a solicitat Primăriei Aiud, o sală de antrenamente în municipiu

În cursul lunii ianuarie 2017, Primăria Municipiului Aiud a înregistrat cererea Asociației Club Sportiv Top Dance 2007, potrivit căreia se solicită cumpărarea imobilului construcție spațiu rămas nefolosit din CT1 (fosta centrală termică din cartierul Micro III strada Axente Sever).

top danceCerea asociației a făcut obiectul informării Consiliului Local Aiud, în ședința ordinară din 26 ianuarie 2017, urmând ca ea să facă obiectul unui proiect de hotărâre a Consiliului Local în ședința ordinară din cursul lunii februarie 2017, când consilierii locali vor hotărî cu privire la cererea formulată.

ELIT

Acest proiect va avea ca motivare faptul că Asociația Club Sportiv Top Dance 2007 a obținut rezultate apreciate atât la nivel local cât și național, rezultatele fiind obținute inclusiv de către copii și tineri din municipiul nostru.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

1 28 ianuarie 2017 at 14:56

Nu vindeți nimic, Ionela Danciu se opune!!! ???

Don Simon 28 ianuarie 2017 at 21:58

Alin Rosa e un om care a demonstrat ca poate obtine rezultate bune. Consilierii locali aiudeni nu au demonstrat nimic. DECAT cearta si caterinca de la usa cortului. Sper, ca intr-un fel sau altul, dansul sportiv isi va gasi un ” domiciliu ” la Aiud.

corbul albastru 30 ianuarie 2017 at 9:56

eu zic sa nu dati drumul proiectului de hotarare pana nu-l intrebati pe dobra – da el verde, bine, nu da, stop; parerea lui danciu o sa o auziti curand adica se va auzi pe 6 strazi in jurul primariei

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...