Aroma unui premiu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a intrat în conştiinţa multor intelectuali de dincolo de Prut prin felul în care a contribuit şi contribuie la valorificarea moştenirii noastre culturale comune, sprijinind apariţia unor cărţi, reviste, albume atât de necesare spiritului românesc în universalitate.
În contextul Festivalului internaţional „Grigore Vieru”, anul acesta i s-a acordat „Premiul special pentru promovarea valorilor naţionale”. Premiul urmează să-i fie înmânat la sfârşitul lui octombrie sau în contextul Ediţiei a III-a a Festivalului.
Felicitările noastre au aroma recunoaşterii unor merite incontestabile ale celui care este mereu prezent în derularea unor ample acţiuni cultural-educative şi scriitoriceşti, Ion Dumitrel.
Ion MĂRGINEANU

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

Andrei S. 21 septembrie 2011 at 19:56

uuh…a ajuns si semianalfabetul de Dumitrel sa fie apreciat de scriitori. Asta se putea intampla numai intr-o tara in care oamenii de cultura sunt muritori de foame, cersetori la mila olteanului care e stapan peste bugetul judetului Alba.

Deleanu 22 septembrie 2011 at 18:28

Domnul Ion Dumitrel, a intrat în conştiinţa multor intelectuali de dincolo de Prut , dar mai ales a celor din Alba (mai puţin a celor gen semnatarul articolului ). Recunoaşterea meritelor domniei sale , deşi sunt convins că nu le aşteaptă , trebuie făcută în primul rând de intelectualii din judeţ. Propun dlui. Mărgineanu un remember pe această temă ,( dacă are puterea de a recunoaşte) cu doar o parte din proiectele propuse şi implementate de dl. Dumitrel , în domeniul culturii !.

Comentariile sunt oprite