Ziarul Unirea

Arhiva Primăriei Municipiului Sebeș va fi digitalizată până în vara anului următor. Investiție de 650.000 lei din fonduri europene

Primăria Municipiului Sebeș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru realizarea digitalizării arhivei Primariei Municipiului Sebeș în vederea îmbunatatirii capacitatii administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul UAT-ului.

Proiectul de 650.000 de lei finanțat din fonduri europene constă în îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul UAT Municipiul Sebeș, prin investiții integrate și complementare conform reglementărilor europene și naționale. Se estimează că acest proiect va fi implementat până în vara anului următor.

ELIT

Accesul îmbunătățit al angajaților UAT Municipiul Sebeș la informațiile necesare derulării în condiții optime a activității pe care o desfășoară va minimiza timpii alocați acesteia și erorile umane. Rezultatul va consta în maximizarea timpului alocat furnizării de servicii către cetățeni și instituțiile administrației publice și a calității acestui proces.

Se vor asigura următoarele servicii: scanarea documentelor, indexarea/extragerea datelor relevante.

Aceste servicii de digitizare profesionale vor presupune îndosariere, legare, numerotare, completare de date, inventariere și scanare pentru 10.000 de unități arhivistice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419