Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Arhiva Primăriei Municipiului Sebeș va fi digitalizată până în vara anului următor. Investiție de 650.000 lei din fonduri europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Sebeș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru realizarea digitalizării arhivei Primariei Municipiului Sebeș în vederea îmbunatatirii capacitatii administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul UAT-ului.

Proiectul de 650.000 de lei finanțat din fonduri europene constă în îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul UAT Municipiul Sebeș, prin investiții integrate și complementare conform reglementărilor europene și naționale. Se estimează că acest proiect va fi implementat până în vara anului următor.

Accesul îmbunătățit al angajaților UAT Municipiul Sebeș la informațiile necesare derulării în condiții optime a activității pe care o desfășoară va minimiza timpii alocați acesteia și erorile umane. Rezultatul va consta în maximizarea timpului alocat furnizării de servicii către cetățeni și instituțiile administrației publice și a calității acestui proces.

Se vor asigura următoarele servicii: scanarea documentelor, indexarea/extragerea datelor relevante.

Aceste servicii de digitizare profesionale vor presupune îndosariere, legare, numerotare, completare de date, inventariere și scanare pentru 10.000 de unități arhivistice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea