Rămâi conectat

Ştirea zilei

Arest preventiv prelungit pentru criminalul din Răhău care a ucis din gelozie. Cine sunt cele două victime

Ziarul Unirea

Publicat

în

Arest preventiv prelungit pentru criminalul din Răhău care a ucis din gelozie. Cine sunt cele două victime

Paștiu Alexandru, acuzat de omor și tentativă de omor în cadrul crimei din Răhău, rămâne în arest preventiv, în urma hotărârii Tribunalului Alba.

Propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a fost admisă de magistraşi luni, 14 iunie 2021.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă, prelungeşte măsura arestării preventivă luată faţă de inculpatul Paştiu Alexandru, aflat în Arestul IPJ Alba, pentru o durată de 30 zile începând cu data de 19.06.2021 şi până la data de 18.07.2021, inclusiv”, se manţionează în hotărârea instanţei de judecată.

Bărbatul este acuzat că a intrat, în dimineaţa zilei de 19 aprilie, în jurul orei 04.00, în casa a doi tineri, care locuiau împreună şi i-a atacat cu un cuţit. Pe unul din ei, un tânăr de 23 de ani l-a înjunghiat mortal, iar pe tânăra de 21 de ani care se afla împeună cu acesta a rănit-o grav.

Bărbatul şi cele două victime erau colegi de muncă la o firmă din Sebeş. După ce a atacat, bărbatul a părăsit locul crimei. În aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, acesta a fost prins într-o pădure din proximitatea localităţii, de doi poliţişti pe motociclete tip enduro.

”În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 18/19.04.2021, în jurul orei 4,00, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului. În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 23 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani.

Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă. Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate”, se arată în comunicatul Parchetului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea