Ar fi încercat să fure un acumulator auto dar a fost observat de proprietarul mașinii: Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, este bănuit de furtul unui acumulator auto, aparținând unui camion parcat pe raza comunei Vințu de Jos. Pe data de 13 septembrie, în urma sesizării posibilei tentative de furt, proprietarul camionului a anunțat poliția. Asupra presupusului făptaș cercetările sunt continuate.

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru tentativă de furt după ce ar fi încercat să sustragă, de pe un camion parcat, un acumulator auto. Ulterior l-ar fi abandonat și ar încercat să scape întrucât ar fi fost observat de proprietarul camionului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 13 septembrie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit pe raza comunei Vințu de Jos unde o persoană a semnalat o posibilă faptă de furt.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, ar fi demontat un acumulator de pe un camion parcat, iar ulterior, în momentul în care a fost observat de proprietarul acestuia, l-ar fi abandonat și ar fi încercat să își asigure scăparea, conducând un autoturism spre municipiul Sebeș.

Proprietarul camionului a pornit în urmărirea bărbatului și a anunțat, în același timp, poliția. Autoturismul, condus de persoana bănuită de furt, a fost oprit, de polițiști, în municipiul Sebeș.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru tentativă de furt.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei