Rămâi conectat

Curier Județean

Ar fi încercat să fure un acumulator auto dar a fost observat de proprietarul mașinii: Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, este bănuit de furtul unui acumulator auto, aparținând unui camion parcat pe raza comunei Vințu de Jos. Pe data de 13 septembrie, în urma sesizării posibilei tentative de furt, proprietarul camionului a anunțat poliția. Asupra presupusului făptaș cercetările sunt continuate.

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru tentativă de furt după ce ar fi încercat să sustragă, de pe un camion parcat, un acumulator auto. Ulterior l-ar fi abandonat și ar încercat să scape întrucât ar fi fost observat de proprietarul camionului.

La data de 13 septembrie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit pe raza comunei Vințu de Jos unde o persoană a semnalat o posibilă faptă de furt.

Un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, ar fi demontat un acumulator de pe un camion parcat, iar ulterior, în momentul în care a fost observat de proprietarul acestuia, l-ar fi abandonat și ar fi încercat să își asigure scăparea, conducând un autoturism spre municipiul Sebeș.

Proprietarul camionului a pornit în urmărirea bărbatului și a anunțat, în același timp, poliția. Autoturismul, condus de persoana bănuită de furt, a fost oprit, de polițiști, în municipiul Sebeș.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru tentativă de furt.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea