Ar fi amenințat cu moartea un vecin care i-a rugat să dea muzica mai încet: Trei bărbații reținuți de polițiștii din Vințu de Jos

Trei bărbații au fost reținuți de polițiștii din Vințu de Jos, după ce ar fi amenințat cu moartea un vecin care i-a rugat să dea muzica mai încet.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au reținut 3 bărbați, care au sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbații ar fi ascultat muzică la o intensitate maximă, iar când un vecin le-a atras atenția l-au amenințat cu moartea.

ELIT

La data de 06 iunie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, doi din comuna Șibot și unul din orașul Iernut, județul Mureș, care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut că, în amiaza zilei de ieri, 06 iunie, în timp ce aflau pe strada Șurianu din comuna Șibot, ar fi ascultat muzică la o intensitate maximă, în timpul orei de liniște, iar pe fondul consumului de alcool l-ar fi amenințat cu moartea pe un bărbat, de 34 de ani, care l-ea solicitat să dea muzica mai încet.

Mihail David - 2020

Față de cei trei bărbați cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...