Rămâi conectat

Actualitate

Aproape 3 milioane de euro din produsele lactate. Afacerea de succes a unei familii dintr-o localitate din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O afacere de familie cu produse lactate din Colțești, județul Alba, a ajuns la cifre de aproape 3 milioane de euro. Vânzările de brânză, cașcaval, unt și smântână au crescut cu 25% în doar un an. Cu o experiență de peste 20 de ani, produsele din Colțești au ajuns pe mesele românilor din toată țara și nu numai.

Pe site, o bucată de 320 de grame de brânză maturată simplă costă 17,3 lei, o bucată de 320 de grame de brânză maturată cu piper, cu nucă, cu cimbrişor sau cu ardei costă 23 de lei, iar o roată de caşcaval, în funcţie de gramaj, porneşte de la 6,2 lei şi poate ajunge la 72,5 lei.

Familia Szakacs din localitatea Colţeşti, judeţul Alba, a ajuns la afaceri de 2,7 milioane de euro în 2018 din producţia de lactate sub brandul Torockoi. Businessul a crescut cu 25% faţă de anul anterior, pe fondul unor cantităţi mai mari de brânză, caşcaval, unt şi smântână vândute.

O afacere deținută cu mândrie de o familie din Colțești, Alba – ce a investit și în Conacul Secuiesc, atracția turistică principală a zonei, Lactatele Torockoi sunt produse organice, născute din grija pentru folosirea responsabilă a resurselor naturale, a animalelor și a materiei prime.

Produsele lactate Torockoi sunt rezultatul unei experiențe de 20 de ani în producția de lactate, susținută de utilaje, procese tehnologice și rețete elvețiene, dar, cel mai important, de calitatea spectaculoasă a laptelui colectat de la fermele din Depresiunea Trascăului.

sursa: zf.ro/torockoi.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea