Rămâi conectat

Curier Județean

Aprilie, luna amenzilor la Alba. Sancțiuni de 80 de mii de lei pe zi aplicate de polițiști. Acțiunile continuă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii judeţului Alba au constatat, în primele 8 zile ale lunii aprilie, 121 de infracţiuni, dintre care 24 de evaziune fiscală şi au aplicat 2.941 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 634.878 lei, în cadrul acţiunilor desfăşurate.

Potrivit  IPJ Alba, “în perioada 1-19 aprilie, la nivelul întregii ţări au loc acţiuni preventiv-reactive, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

În perioada 01 aprilie – 08 aprilie a.c., efective de poliţie aparţinând structurilor de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră, poliţie transporturi au acţionat pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru revenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

În cele 8 zile au fost verificaţi 623 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 2809 mijloace de transport. În urma acestor controale au fost constatate 121 de infracţiuni, dintre acestea 24 fiind de evaziune fiscală.

Totodată au fost aplicate 2941 sancţiuni contravenţionale, din care 2424 sunt la  regimul circulaţiei rutiere, 233 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 173 la Legea 12/1990-republicată, restul constituind alte abateri de la normele legale în vigoare. Valoarea contravenţiilor aplicate se ridică la suma de 634.878 lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat produse şi băuturi în valoare de 37.054 lei.

Acţiunile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul acestui plan, vor continua şi în perioada următoare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea