Aplicația Fast Order, cu care comanzi de pe telefon când ieși în oraș, va fi integrată în proiectul „Alba Iulia Smart City 2018”

Consiliul Local Alba Iulia va aproba, în ședința de vineri, protocolul de cooperare între Municipiul Alba Iulia şi compania SC FAST ORDER SRL în cadrul proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”.

”Protocolul care va fi încheiat cu compania SC FAST ORDER SRL propune implementarea unei soluţii care să vină în sprijinul a 20 de operatori HORECA de la nivelul municipiului Alba lulia având ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor oferite de aceştia, creşterea numărului de turişti români şi străini la nivelul oraşului şi creşterea vizibilităţii municipiului Alba lulia ca destinaţie turistică de excelenţă. Utilizarea acestui instrument de promovare se poate traduce şi în creşterea atractivităţii oraşului pentru potenţialii investitori din domeniul turismului sau conex care ar putea fi interesaţi de potenţialul de dezvoltare deţinut de cealaltă capitală”, se precizează în raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre.

ELIT

Perioada de valabilitate a protocolului propus a fi încheiat între Municipiul Alba lulia şi compania SC FAST ORDER SRL începe cu prima zi a semnării acestuia de către părţi şi se va finaliza pe data de 31.03.2019.

Soluţiile tehnologice vor fi predate celor 20 de actori HORECA din Alba lulia până în data de 1 iulie 2017 urmând a fi folosite de către aceştia în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite şi la îmbunătăţirea experienţei consumatorilor.

Finanţarea se face, în întregime, de către compania SC FAST ORDER SRL pe perioada valabilităţii protocolului de cooperare, valoarea totală a investiţiei din partea companiei fiind de 21.000 euro, fără TVA.

Reamintim că aplicația Fast Order, lansată de Lucian Cramba, un tânăr din Alba Iulia, alături de alți doi din Cluj-Napoca a reușit să eficientizeze sistemul de servire în localuri. Cu doar câteva atingeri pe smarphone, se poate comanda, cere și plăti nota.

Lansata in luna martie 2016, aplicatia a devenit repede cunoscuta. In prezent, este accesibila in 100 de localuri si are aproape 10.000 de useri. Nu doar la Cluj, ci si in Craiova, Timisoara sau in Bucuresti. Mai nou, doua restaurante din Statele Unite vor sa incerce aplicatia tinerilor romani. Planurile lor de dezvoltare includ si extinderea pe piete externe, precum Germania si Italia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...