Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de encefalopatie epileptică și retard psihomotor sever, iar crizele epileptice au debutat încă de la vârsta de 5 luni.

Citește și: APEL UMANITAR pentru Denis, un băiat din Alba care suferă de tetrapareză spastică: Are nevoie de ajutor financiar pentru o operație costisitoare

Pentru a îmbunătăți starea de sănătate a lui Vlad, medicii au recomandat un transplant de celule stem, care poate oferi o șansă reală la ameliorarea simptomelor și la îmbunătățirea calității vieții. Costul total al operației este de 24.000 de euro, sumă necesară pentru a acoperi cheltuielile în Turcia, unde tratamentul va fi efectuat.

Cei care doresc să contribuie pot face donații în contul Asociației Vlad Bogdan, creată special pentru a susține financiar această intervenție crucială. Detaliile contului sunt următoarele:

Asociația Vlad Bogdan
Număr Cont: RO29RNCB0005172549900001
Revolut: 0753489533

Deși nu există un termen limită strict, este esențial ca intervenția să aibă loc cât mai repede posibil, deoarece șansele de succes sunt mai mari dacă Vlad este tratat într-o etapă mai timpurie a vieții sale.

Alexandra Chețan, asistent social și în prezent angajată ca asistent personal al fiului ei, a trecut printr-o serie de dificultăți emoționale și financiare de-a lungul timpului. De la diagnosticare și până în prezent, familia a suportat costuri considerabile pentru tratamente și terapii, fără a beneficia de decontări financiare. Provocările sunt imense, iar eforturile pentru a oferi lui Vlad cele mai bune condiții de tratament sunt uriașe.

„Este extrem de greu să descrii în cuvinte ceea ce simți ca părinte în această situație”, a declarat Alexandra pentru ziarulunirea.ro. „Din momentul în care ai primit diagnosticul și pe tot parcursul vieții copilului, ai de înfruntat multe drumuri la spitale, medici și recuperări, cu un bagaj emoțional și costuri financiare imense. Deși ne dorim o recuperare completă, nu ne pierdem speranța că această intervenție va aduce o mică îmbunătățire în starea lui Vlad.”

Familia Chețan își pune speranțele în generozitatea celor care pot oferi un sprijin financiar. Orice contribuție poate face o diferență semnificativă în viețile lor, oferindu-i lui Vlad o șansă mai bună la o viață mai bună. În momente dificile ca acestea, fiecare ajutor contează enorm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini Un accident rutier  în care au fost implicate două mașini, a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, în jurul orei 17.00 în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Citește și: ACCIDENT între localitățile Lopadea Nouă și Băgău: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea