Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Adrian Vințan, un tânăr de 31 de ani din Alba Iulia, are nevoie de ajutor. Șansa lui la viață costă 75.000 de euro

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Vințan, un tânăr de 31 de ani din Alba Iulia, are nevoie de solidaritatea oamenilor. În urmă cu doi ani, acesta a fost diganosticat cu melanom malign metastazic, iar după mai multe încercări de a se vindeca  singura șansă rămasă pentru a lupta cu boala ar fi tratamentul cu medicamentul IPILIMUMAB, iar costul este exorbitant, 75.000 de euro.  

Pe pagina de socializare Facebook, Adrian face un apel către toți oamenii cu suflet care-i pot întinde o mână de ajutor:

”Rânduri pentru tine dragă cititorule. Sigur ești prins în cotidian, ai probleme de rezolvat, telefoane de dat, lumea întreagă depinde de tine!
Doar câteva rânduri dă-mi voie să iți spun…

Am ajuns în ziua în care sunt nevoit să vă cer ajutorul. După câteva lupte și încercări de a mă vindeca de melanom malign metastazic, singura soluție rămasă ar fi tratamentul cu medicamentul IPILIMUMAB, costul acestuia ajungând la 75.000 euro.

Știu că Dumnezeu mă ajută, dar am nevoie și de ajutorul vostru, al tuturor! Vreau o șansă la viață!”, este mesajul postat pe contul de Facebook ”Împreună pentru Adrian”.

Momentan, Adrian este internat în spitalul din Alba Iulia, unde face perfuzii cu Nivolumab, singurul tratament disponibil gratuit în România. Nu poate sta decât în pat, însă nu a renunțat nicio clipă la șansa lui la viață. Spune că este optimist și că va lupta în continuare.

”Momentan sunt în spital, ultimul tratament cu Nivolumab nu a funcționat, dar nu mă dau bătut!”, scrie Adrian într-un mesaj pe facebook.

A fost internat și în Viena, iar familia a epuizat deja resursele financiare. Tratamentul de care are nevoie acum, cu medicamentul IPILIMUMAB, poate fi făcut atât în România cât și în Germania, costurile fiind la fel, de 75.000 de euro.

Citiți și Cazul tânărului Adrian Vințan, din Alba Iulia, a înduioșat întreaga comunitate! MOBILIZARE impresionantă: În doar o zi a strâns 25.000 de euro din donații și are banii pentru prima perfuzie

Cei care vor să-l ajute pe Adrian pot dona bani în următoarele conturi:
RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
RO54INGB0000999907240698 – Cont EURO deschis la Banca INGB CENTRALA, SWIFT: INGBROBU (pe numele Adrian – Vasile Vințan)

Firmele pot dona în contul: Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj

Blaj,Republicii, nr.8
RO 10909726
Cont LEI : RO74RNCB0007001695460001 (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
Cont in EUR : RO47RNCB0007001695460002 (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
Conturi deschise la BCR Blaj, Cod SWIFT: RNCBROBU.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea