APEL pentru sprijinirea spitalelor din Câmpeni, pentru achiziționarea de echipament medical. Ioan Călin Andreș: ”Să arătăm că ne pasă”

Ioan Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni, a lansat un apel pe facebook, pentru a solicita sprijin pentru cele două spitale din Câmpeni, Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice, care deși sunt dotate cu cele necesare pentru salvarea de vieți omenești, au mare nevoie de echipamente de protecție și dezinfectanți.

Andreș îi îndeamnă pe oameni să se mobilizeze încă o  dată, cum au facut-o  de atâtea ori până acum, pentru a da de data aceasta o mână de ajutor celor din ”linia întâi”, pentru ca atât ei cât și pacienții pe care îi tratează să fie feriți de infectarea cu noul coronavirus.

ELIT

”SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ!!!

De-a lungul anilor, am apelat la omenia dvs pentru a ajuta alți oameni cu diverse acte umanitare. De data aceasta este vorba de sănătate, mai precis de sprijinul pe care îl putem acorda fiecare dintre noi către cele două spitale din Câmpeni, Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice.

Ambele spitale au dotări necesare salvării de vieți omenești, dar acum este vorba de întreg personalul medical și de protejarea fiecărei persoane aflate, zilele acestea, la datorie pentru ca noi să fim bine! Ne luptăm cu un dușman invizibil, oricare dintre noi poate fi infectat fără a avea alte probleme medicale.

Este nevoie de echipament medical constând în măști, viziere, mănuși, botoșei, dezinfectanți, teste de depistare sau întreg costum de protecție. Trebuie să fim precauți, să prevenim transmiterea virusului de la pacient la doctor și invers.

Pentru a ajuta spitalele noastre cu echipamentele necesare, puteți dona în contul deschis la BCR CÂMPENI
Titular DALEA CRISTINA
NR.CONT RO68RNCB0008021239700029

Sănatate tuturor!”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...