Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL pentru sprijinirea spitalelor din Câmpeni, pentru achiziționarea de echipament medical. Ioan Călin Andreș: ”Să arătăm că ne pasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni, a lansat un apel pe facebook, pentru a solicita sprijin pentru cele două spitale din Câmpeni, Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice, care deși sunt dotate cu cele necesare pentru salvarea de vieți omenești, au mare nevoie de echipamente de protecție și dezinfectanți.

Andreș îi îndeamnă pe oameni să se mobilizeze încă o  dată, cum au facut-o  de atâtea ori până acum, pentru a da de data aceasta o mână de ajutor celor din ”linia întâi”, pentru ca atât ei cât și pacienții pe care îi tratează să fie feriți de infectarea cu noul coronavirus.

”SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ!!!

De-a lungul anilor, am apelat la omenia dvs pentru a ajuta alți oameni cu diverse acte umanitare. De data aceasta este vorba de sănătate, mai precis de sprijinul pe care îl putem acorda fiecare dintre noi către cele două spitale din Câmpeni, Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice.

Ambele spitale au dotări necesare salvării de vieți omenești, dar acum este vorba de întreg personalul medical și de protejarea fiecărei persoane aflate, zilele acestea, la datorie pentru ca noi să fim bine! Ne luptăm cu un dușman invizibil, oricare dintre noi poate fi infectat fără a avea alte probleme medicale.

Este nevoie de echipament medical constând în măști, viziere, mănuși, botoșei, dezinfectanți, teste de depistare sau întreg costum de protecție. Trebuie să fim precauți, să prevenim transmiterea virusului de la pacient la doctor și invers.

Pentru a ajuta spitalele noastre cu echipamentele necesare, puteți dona în contul deschis la BCR CÂMPENI
Titular DALEA CRISTINA
NR.CONT RO68RNCB0008021239700029

Sănatate tuturor!”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea