Rămâi conectat

Actualitate

Apel neinspirat: A uitat că era dat în urmărire națională și a cerut ajutorul polițiștilor la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Apel neinspirat: A uitat că era dat în urmărire națională și a cerut ajutorul polițiștilor la 112

Un adolescent de 17 ani, căutat de mai mult timp de autorităţi, a sunat marţi la 112 să reclame că e înjurat şi ameninţat cu bătaia. Tânărul se certase cu un prieten din cauza zilei sale de naştere şi a cerut intervenţia autorităţilor, uitând că era dat în urmărire.

Incidentul s-a produs marţi în oraşul Tecuci.

Aici, un tânăr de 17 ani din judeţul Galaţi a sunat la 112 pentru a reclama că a fost înjurat şi ameninţat cu bătaia.

Jandarmii au fost primii care au răspuns apelului de urgenţă şi tot ei au avut surpriza să afle că reclamantul era dat în urmărire. Jandarmii au mai aflat că scandalul care a dus la apelarea numărului unic de urgenţă 112 a pornit de la organizarea zilei de naştere a tânărului urmărit.

Tânărul de 17 ani s-a certat cu prietenul lui din cauza listei cu invitaţi, iar prietenul l-a înjurat şi ameninţat cu bătaia.

Adolescentul era dat în urmărire, deoarece trebuia să fie internat într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an.

Tânărul care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar apelantul îşi va petrece ziua de naştere cu alţi invitaţi, din centrul de reeducare.

sursa:mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea