Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

APEL al unui preot din Petrești! „Toti artiștii participanți la Albafest 2019 să contribuie cu 10% la acțiunea de ajutorare a fraților noștri greu încercati de ape”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

O propunere inedită a făcut preotul Marius Slevaș din Petrești. Un apel adresat artiștilor prezenți la Albafest:  să contribuie cu 10% din încasări pentru sinistrații de pe Valea Sebeșului, care au avut de suferit ca urmare a inundațiilor. Propunerea a fost postată pe pagina sa de socializare.

”Apel! Aud ca se pregătește cu mare agitație „Albafest 2019”. Minunat act de cultură, la care o să particip cu o singura condiție:

Toti artistii participanti sa contribuie cu 10% la actiunea de ajutorare a fratilor nostri greu incercati de apele ce le-au luat bruma de agoniseala.

Tinand cont ca sunt platiti din bugetul orasului, cred ca ar fi un gest nobil sa intorci comunitatii o parte din darul pe care il primesti. Restul de 90% e onorariul pe care il merita fiecare pentru munca sa.
Le oferim un exemplu: #solidaritatedupaapeinvolburate”, este mesajul preotului postat pe reteaua de spocializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea