Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

APEL al unui preot din Petrești! „Toti artiștii participanți la Albafest 2019 să contribuie cu 10% la acțiunea de ajutorare a fraților noștri greu încercati de ape”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O propunere inedită a făcut preotul Marius Slevaș din Petrești. Un apel adresat artiștilor prezenți la Albafest:  să contribuie cu 10% din încasări pentru sinistrații de pe Valea Sebeșului, care au avut de suferit ca urmare a inundațiilor. Propunerea a fost postată pe pagina sa de socializare.

”Apel! Aud ca se pregătește cu mare agitație „Albafest 2019”. Minunat act de cultură, la care o să particip cu o singura condiție:

Toti artistii participanti sa contribuie cu 10% la actiunea de ajutorare a fratilor nostri greu incercati de apele ce le-au luat bruma de agoniseala.

Tinand cont ca sunt platiti din bugetul orasului, cred ca ar fi un gest nobil sa intorci comunitatii o parte din darul pe care il primesti. Restul de 90% e onorariul pe care il merita fiecare pentru munca sa.
Le oferim un exemplu: #solidaritatedupaapeinvolburate”, este mesajul preotului postat pe reteaua de spocializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea