Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Apare un nou tip de asigurare de viață. Românii pot primi o parte din bani înapoi, după un timp

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un nou tip de asigurare apare pe piața din România. Este vorba de asigurarea de viață cu retur de primă.

Citește și: Asigurarea obligatorie a locuințelor: Garajele sau instalațiile solare afectate de dezastre naturale vor putea fi despăgubite. Care este condiția

Asigurarea de viață cu retur de primă le oferă persoanelor asigurate posibilitatea de a încasa un procent din primele achitate pe perioada derulării poliţei de asigurare, atunci când contractul încheiat ajunge la maturitate.

Persoana asigurată va primi 30% sau 50% din valoarea primelor plătite pentru asigurarea de bază, conform opţiunii alese la semnarea contractului, potrivit companiei.

Concret, o persoana care a încheiat o poliță, pe cel puțin trei ani, iar evenimentul asigurat nu s-a întâmplat, va primi 30% sau 50% din valoarea primelor plătite pentru asigurarea de bază.

Asigurarea de viață cu retur de primă oferă un dublu avantaj: o plasă de siguranță pentru apropiați, dar și o garanție pentru persoana asigurată, în cazul în care riscurile asigurate nu se produc până la încheierea valabilității contractului.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească Luna mai se caracterizează printr-o vreme extrem de schimbătoare, atât în România, cât și în restul Europei. Conform specialiștilor în meteorologie, ciclonul care a provocat distrugeri în Italia urmează să afecteze și România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea