Rămâi conectat

Curier Județean

Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări la rețea, în Alba Iulia și Beldiu. Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări la rețea, în Alba Iulia și Beldiu. Zonele vizate

SC APA CTTA SA anuntă că in data de 14 decembrie, datorită lucrărilor la rețelele de apă din municipiul Alba Iulia și localitatea Beldiu va fi intreruptă alimentarea cu apă potabilă.

În vederea efectuătii unor lucrări la rețeaua de apă ce alimentează cartierul AMPOI II din Municipiul Alba lulia vă informăm că va fi intreruptă alimentarea cu apă potabilă a blocurilor de pe străzile AMPOIULUI (D1 -D4; A4 -A8) şi ORIZONTULUI (Al -A3; C1 -C7; B1 -B5) din cartierul AMPOI II în data de 14.12.2020 între orele 8.00-20.00.

Vă rugăm să vă asigurati rezerva de apă necesară pe perioada intreruperii, iar în primele ore de la reluarea furnizării apei să nu utilizaţi apa pentru scopuri alimentare ci numai pentru consum menajer.

Eventualele perturbații, apărute în zona dumneavoastră după reluarea furnizării vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numărul de telefon 0723-212647 sau Dispeceratului Apa CTTA SA Alba la numărul de telefon 0258-834501, în vederea intervenției.

În vederea efectuării unor lucrări la rețeaua de apă ce alimentează localitatea BELDIU vă informăm că va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor care sunt branşati la reteaua publică de alimentare cu apă ce deserveşte localitatea BELDIU în data de 14.12.2020 între orele 8.00-18.00.

Vă rugăm să vă asigurati rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii, iar în primele ore de la reluarea furnizării apei să nu utilizati apa pentru scopuri alimentare ci numai pentru consum menajer.

Eventualele perturbații, apărute în zona dumneavoastră” după reluarea furnizăril vă rugărn să le semnalați imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulla la numărul de telefon 0723-212647 sau Dispeceratului Apa CTTA SA Alba la numărul de telefon 0258- 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea