Rămâi conectat

Curier Județean

APA CTTA ALBA| AVARIE la conducta de alimentare cu apă din Ciugud: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

APA CTTA ALBA| AVARIE la conducta de alimentare cu apă din Ciugud: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ

Alimentarea cu apă potabilă este întreruptă pentru aproximativ 7-8 ore, în localitatea Ciugud, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă.

„Sucursala Alba Iulia a operatorului regional APA CTTA SA ALBA, anunță consumatorii ca în data de 08.03.2022 se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Ciugud, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă a acestei localitați (produsă în zona fermelor). Estimăm durata de remediere a acestei avarii la circa 7-8 ore, echipa noastră de intervenție depune tot efortul pentru ca acest timp sa fie cat mai scurt.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație in care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 810463, mobil 0723212647, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite APA CTTA ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea