// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

ANUNȚ DE PRESĂ LOGROTEX SRL

ANUNȚ DE PRESĂ

22.06.2018

LOGROTEX SRL informează

 finalizarea implementării proiectului “ACHIZITIA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE MODERNE LA SC LOGROTEX SRL”, Cod SMIS Proiect 102726, realizat de către LOGROTEX SRL pana la data de 31.07.2018.

 Proiectul  “ACHIZITIA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE MODERNE LA SC LOGROTEX SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC LOGROTEX SRL și are o valoare totală de 461.401,60 lei, din care 311.557,71 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul este prevăzut a se derula începând cu data semnării contractului de finanțare 23.08.2017 si pana la data de 31.07.2018.

 Obiectivul General al proiectului: creșterea competitivității afacerii prin modernizarea, retehnologizarea si dezvoltarea activității, obținând atât diversificarea produselor obținute in cadrul activității pe care o desfășoară “Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor si articolelor de galanterie”, cat si o calitate superioara a produselor pe care le obține si in prezent.

Prin realizarea acestui proiect LOGROTEX SRL a achiziționat utilaje si echipamente moderne privind retehnologizarea si modernizarea fluxului de producție si astfel extinderea activității societăţii – Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor si articolelor de galanterie, prin creșterea cantității de produse obținute, dar si prin creșterea calitativa a acestora, iar in urma realizării acestei investiții societatea va crea 3 locuri de munca.