Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

ANUNȚ DE PRESĂ – începere proiect “ RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII RUS OPTIC LINE SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Data publicării 30.05.2018

ANUNȚ DE PRESĂ

            SC RUS OPTIC LINE SRL, cu sediul în Alba Iulia, str. Vasile Goldis, bl. 4BCD, et. Parter,  jud. Alba, derulează, începând cu data de 26.03.2018, proiectul “RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII RUS OPTIC LINE SRL“, în baza contractului de finanțare nr. 1667/26.03.2018.

              Proiectul  “RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII RUS OPTIC LINE SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC RUS OPTIC LINE SRL și are o valoare totală de 896.725,84 lei, din care 511054,77 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

            Scopul proiectului este încrederea și relaţia de încredere pe care o construim ne asigurăm ca toţi pacienţii noştri să fie corect îndrumaţi şi să participe activ la deciziile privind corectarea şi îngrijirea vederii lor, o condiţie esenţială în dobândirea calităţii vieţii.

             Datorită implementării proiectului societatea va fi dotată cu 8 echipamente și urmărește angajarea a 5 persoane până la finalul perioadei de implementare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea