Ziarul Unirea

Anunț de presă finalizare proiect „Dezvoltarea societății CONSTRUCT BETA SRL prin achiziția de echipamente noi și angajarea de personal”

Anunț de presă

S.C. CONSTRUCT BETA S.R.L. cu sediul în Municipiul Zalău, Str. Valea Mitii, nr. 2/C, județul Sălaj, CUI 19141493, J31/723/2006, A implementat proiectul cu titlul: „Dezvoltarea societății CONSTRUCT BETA SRL prin achiziția de echipamente noi și angajarea de personal”, cod SMIS 133689, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 6088 / 16.09.2020 încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar.

ELIT

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.424.515,73 lei, din care asistenţa financiară  nerambursabilă este de 950.333,55 lei, din care 807.783,52 lei din FEDR și 142.550,03 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al societății în Regiunea Centru, judeţul Alba, Municipiul Alba Iulia, Str. Mureșului, nr. 31, începând cu data de 01.09.2019 și până la  30.04.2021, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectivul general al proiectului Dezvoltarea societății Construct Beta SRL prin achiziția de echipamente noi și angajarea de personal a fost consolidarea poziției pe piață locală și regională a societății, în prestarea lucrărilor de pregătire a terenului pentru diverse obiective de investiții în infrastructura de bază.

Proiectul răspunde Priorității de investiții 2.1. prin:

– Dezvoltarea societății Construct Beta SRL prin generarea de venituri dintr-o activitate nouă.

– Diversificarea activității societății prin achiziția de echipamente noi care vor servi fluxului operațional de prestare a lucrărilor de pregătire a terenului.

– Creșterea activității societății, ca urmare a investițiilor prevăzute prin proiect, fapt ce determină creșterea cifrei de afaceri și creșterea personalului angajat.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  1. Dezvoltarea unei noi activități în cadrul societății, prin achiziționarea a 4 echipamente noi pentru prestarea lucrărilor de pregătire a terenului.
  2. Creșterea numărului mediu de salariați ai societății prin crearea a 5 locuri de muncă, din care 1 pentru persoane din categorii defavorizate.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: Dezvoltarea activității proprii a societății prin introducerea de servicii noi care vor genera un flux operațional nou și venituri suplimentare pentru societate.

Rezultate realizate:: achiziția de 4 echipamente noi și performante și crearea de 5 locuri de muncă

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0749247477, e-mail betaconstruct13@gmail.com, persoana de contact Ciorba Petru.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă – implementarea proiectului „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”

Comunicat de presă ”MODERNIZARE BIROU DE TOPOGRAFIE PRIN ACHIZIȚIONARE DE ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGII NOI” ADY GEO TOP SRL, cu sediul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Grupul MERCUR – 30 de ani de perseverență și performanță

În urmă cu 30 ani, 15 Mai 1991, s-a înființat SC MERCUR SRL, prima, din grupul MERCUR, urmată fiind de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Anunț începere proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC LUK DE LUX SRL

Comunicat de presă 04.01.2021 ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT  “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

ANUNȚ începere proiect Alba Doner Production SRL, măsura 2: “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Comunicat de presă 24.12.2020 ALBA DONER PRODUCTION S.R.L., cu sediul în ALBA, localitatea Alba Iulia, str. Str. LIVEZII, nr. 35… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Anunț demarare proiect – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru beneficiar SC OPAL DESIGN SRL

Comunicat de presă 06.01.2021 ANUNȚ DEMARARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: DIROM INTERTRANS SRL anunță lansarea proiectul cu titlul „Dezvoltare Dirom In-tertrans SRL” înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”

Comunicat de presă 30.12.2020 Comunicat de presă demarare proiect DIROM INTERTRANS SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”Dezvoltare Dirom Intertrans… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro