Rămâi conectat

Politică Administrație

Anul viitor, în Alba Iulia se vor construi trei platforme subterane pentru colectarea deșeurilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Investiția de peste 33.000 de euro este realizată din fondurile proprii ale operatorului de salubrizare – Polaris M Holding

Pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 28 noiembrie, se află proiectul de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului de realizare de platforme subterane de precolectare/colectare a deșeurilor municipale.

Este vorba despre construirea, în anul 2015, a două platforme subterane pentru 4 eurocontainere de 1.100 de litri în zona străzii Nicolae Titulescu și unei platforme subterane pentru 3 eurocontainere, de aceeași capacitate, în Piața Agroalimentară din Centru.

Prin acest sistem se păstrează curățenia și se elimină mirosul din zona în care se aruncă deșeurile, iar gunoiul este colectat de operatorul de salubrizare prin ridicarea containerelor, cu o instalaţie hidraulică, la nivelul solului.

Valoarea totală a investiției este de 33.080 euro (fără TVA) și va fi suportată din fondurile proprii ale firmei Polaris M Holding care a concesionat serviciul de salubrizare din Alba Iulia.

FOTO: romanialibera.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea