Rămâi conectat

Ştirea zilei

Antrenorul și o jucătoare a echipei de baschet CSU Alba Iulia, amendați și obligați să părăsească țara în 15 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație surprinzătoare la Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia! Miroslav Popov, tehnicianul sârb în vârstă de 57 ani de ani al echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia și jucătoarea bosniacă Milica Deura de 24 de ani (foto în galben) au fost interpelați marți, 9 decembrie, de polițiștii Serviciului pentru Imigrări Alba.

Aceștia i-au amendat și au emis pe numele fiecăruia decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în cel mult 15 zile, potrivit unui comunicat remis presei miercuri de către Serviciul pentru Imigrări Alba.

Miroslav Popov CSU Alba Iulia

Cu privire la această situație inedită, Mirosav Popov a declarat pentru ziarul Unirea că nu este “big deal”. Acesta s-a arătat surprins că el și jucătoarea bosniacă reprezintă “rezultatele” muncii polițiștilor de la imigrări. Tehnicianul sârb a explicat că este vorba despre o simplă formalitate, care se va rezolva în foarte scurt timp. Practic, acesta susține că le-au expirat vizele de câteva zile și urmează ca autoritățile competente să le prelungească conform normelor legale, dreptul de ședere în România.

Popov, care antrenează echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia din ianuarie 2013 nu este la prima situație de acest gen. Pe aceleași considerente, acesta a primit în iunie 2014 o interdicţie de a intra pe teritoriul României timp de 6 luni. Situația a fost rezolvată rapid, tehnicianul putând să continue cu succes activitatea la clubul din Alba Iulia.

UPDATE: Vezi AICI care este  reacția oficială a CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea