Rămâi conectat

Curier Județean

ANM anunță o încălzire a vremii pănă de Crăciun. Temperaturi peste media normală în pragul sărbătorilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANM anunță o încălzire a vremii pănă de Crăciun. Temperaturi peste media normală în pragul sărbătorilor

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi în perioada 9 – 22 decembrie. Temperaturile vor avea valori mult peste media normală a acestei perioade din an.

Meteo Banat

Se vor înregistra în medie temperaturi maxime de 7…12 grade, iar în perioada 16 -20 decembrie sunt estimate valori chiar și mai ridicate, de 11…15 grade. În zilele de 11 și 12 decembrie, valorile din orele amiezilor pot fi mai mici decât în restul intervalului, în medie de 5…7 grade.

Meteo Crișana

Vor fi valori diurne în medie de 6…10 grade, iar în perioada 16 -20 decembrie sunt estimate valori chiar și mai ridicate, de 10…14 grade. În zilele de 11 și 12 decembrie, valorile de temperatură în orele amiezilor pot fi mai mici decât în restul intervalului, în medie de 5…7 grade.

Meteo Transilvania

Se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 3…7 grade, iar în perioada 16 – 20 decembrie sunt estimate valori chiar și mai ridicate, de 6…10 grade.

Citește și: felicitari de Craciun
Meteo Oltenia

Intervalul va debuta cu temperaturi apropiate de cele normale ale perioadei în zonele joase de relief, dar cu o vreme caldă în restul regiunii; maximele vor fi între 2 și 7 grade, iar minimele de 0…2 grade, mediat regional. După data de 14 decembrie sunt estimate temperaturi în creștere ce se vor situa în marea lor majoritate peste mediile multanuale, cu un ecart mediu al valorilor diurne de 6…12 grade.

La munte

În cea mai mare parte a intervalului, dar cu precădere în perioada 16 -20 decembrie, valorile termice se vor situa peste cele caracteristice lunii decembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar minimele între -7 și -1 grad, în medie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea