Rămâi conectat

Actualitate

Angajaţii pe drepturi de autor ar putea fi scutiţi de contribuţii, cât timp au contract de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un senator PSD a propus un amendament la proiectul de lege privind OUG de modificare a Codului Fiscal, prin care contribuabilii care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală să nu datoreze contribuţii pentru asigurările sociale cât timp sunt şi salariaţi.

„Contribuabilii care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală, indiferent de nivelul veniturilor, nu datorează contribuţiile prevăzute pentru asigurările sociale de sănătate pentru perioada în care au şi calitatea de salariaţi”, prevede amendamentul depus de senatorul social-democrat Ioan Vulpescu.

În prezent, contribuabilii care au venituri din drepturi de autor, şi care în acelaşi timp sunt şi salariaţi, datorează contribuţiile prevăzute pentru asigurările sociale de sănătate pentru ambele venituri.

Comisia de buget a Senatului a dezbătut miercuri OUG de modificare a Codului Fiscal, pentru a da un raport.

Iniţial, raportul pe noua formă a Codului Fiscal ar fi trebuit dat săptămâna trecută, însă a fost adoptarea acestuia a fost amânată pentru o săptămână. Motivul este că partidele coaliţiei de guvernământ sunt dispuse să modifice anumite prevederi faţă de forma în care ordonanţa de urgenţă a fost adoptată în Guvern.

sursa: mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea