Rămâi conectat

Politică Administrație

Angajați noi la DSVSA Alba: Vezi cine a câștigat concursul pentru cele 4 posturi de la Poliția Animalelor, Antifraudă și Serviciul Economic-Administrativ

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a comunicat rezultatele concursului de recrutare, organizat în luna februarie a.c., pentru ocuparea celor 4 funcții publice de execuție vacante de la Compartimentul Poliția Sanitară Veterinară a Animalelor, Serviciul Antifraudă și Serviciul Economic și Administrativ.

Potrivit datelor transmise de reprezentantului instituției, cea mai mare concurență a fost înregistrată pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Economic și Administrativ, unde s-au înscris nu mai puțin de 10 candidați. Patru dintre aceștia au absentat, alți 4 nu au întrunit punctajul de promovare la proba scrisă, iar altul nu s-a mai prezentat la interviu, astfel că examenul a fost câștigat de Raluca Maria Todor, care a obținut 89, respectiv 100 de puncte.

Postul de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Poliția Sanitar Veterinară a Animalelor a fost ocupat de Ioan Martin, care a obținut 80 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la proba interviului. La concurs s-au înscris 3 candidați, dintre care unul nu s-a prezentat, iar altul nu a obținut punctaj de trecere la partea teoretică.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Antifrauda s-a înscris un singur candidat – Mircea Lucian Medriș, care a obținut 59 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu.

Postul de consilier, clasa I, grad profesional principal la Serviciul Antifraudă a fost vizat de doi candidați și a fost obținut de cel care a întrunit punctajul cel mai mare – Daria Maria Tomușca (68 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu).

La proba interviului au participat candidații care au obținut un punctaj minim de 50 puncte la proba scrisă. Rezultatele concursului, organizat în conformitate cu legislația în vigoare, au fost afișate la sediul DSVSA Alba”, precizează Delia Oltean, purtătorul de cuvânt al instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea