Rămâi conectat

Curier Județean

Angajați ”la negru” și amenzi de peste 60.000 de lei, la firme din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 9 – 13 martie a.c., inspectorii ITM Alba au depistat, în timpul controalelor efectuate, nereguli privind respectarea legislaţiei muncii și a sănătății/ securității în muncă la mai multe firme din judeţ. Au fost aplicate 9 amenzi în valoare totală de 63.000 de lei.

În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 40 de unităţi cu un număr total de 1.131 de angajaţi, iar pentru încălcarea legislaţiei, 5 angajatori au primit sancţiuni în valoare de 46.000 de lei. Dintre aceștia, 4 au fost amendați pentru că aveau la muncă persoane fără forme legale.

Astfel, la S.C. MXA PAVAJE CONS SRL Alba Iulia a fost aplicată o amendă de 20.000 de lei, la S.C. SEPAL DESIGN SRL Lancrăm – 10.000 de lei iar la S.C. PREST MOB SRL Lancrăm – 10.000 lei.

Pentru nerespectarea legislației în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost aplicate 4 amenzi în cuantum de 17.000 de lei și 10 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea