Rămâi conectat

Politică Administrație

Angajări în MApN: Armata caută psihologi şi sociologi pentru a-i face ofiţeri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajări în MApN: Armata caută psihologi şi sociologi pentru a-i face ofiţeri.

Psihologii și sociologii din județul Alba care nu au împlinit încă vârsta de 40 de ani și vor să devină ofițeri ai Armatei Române își pot depune la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Alba dosarele pentru admiterea la cursul de formare a ofițerilor pe filieră indirectă, termenul pentru finalizarea dosarelor, inclusiv vizita medicală, fiind 12 septembrie 2017.

Candidații trebuie să fie absolvenți ai unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă (toţi candidaţii) şi diplomă de master (cu excepţia celor care au finalizat studiile înaintea intrării în vigoare a ciclurilor de învăţământ tip Bologna), cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare, conform reglementărilor în vigoare.

Totodată, ei trebuie să dețină atestat de liberă practică în specializările pentru care se organizează concurs. Candidații recrutați vor fi supuși apoi probelor eliminatorii – fizice și psihologice – la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Alba.

Ei vor susține probele de admitere la cursurile de formare la Şcoala de Aplicaţie pentru Logistică „General Constantin Zaharia” Chitila, unde sunt scoase la concurs 7 locuri la psihologie și 3 locuri la sociologie. Probele constau într-o probă eliminatorie la limba engleză, tip test-grilă, la care candidații trebuie să obțină cel puțin nota 6.00, respectiv o probă scrisă cu întrebări din legislația privind domeniul apărării naționale și pregătirea de specialitate, media minimă de admitere fiind 5.00.

„Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi sunt rugaţi să ne contacteze la sediul Centrului Militar Judeţean Alba, situat în Alba Iulia, str. Regina Maria nr. 6, tel. 0258/81.22.91”, a declarat lt. col. Cornel Oltean, șeful BIR Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea