Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Angajări în Armata Română 2023: MApN anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajări în Armata Română 2023: MApN anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Ministerul Apărării Naționale anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști în Armata Română.

Înscrierile se pot face până pe 29 septembrie, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

MApN continuă activitățile de recrutare pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale de recrutare:

Să fie cetățeni români;
Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani;
Să aibă studii medii sau postliceale;
Să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic;
Să nu aibă antecedente penale.

Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.

Armata Română oferă o carieră plină de provocări și oportunități de dezvoltare profesională pentru tinerii care doresc să-și slujească țara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea