ANGAJĂRI în ARMATĂ 2018: MApN scoate la concurs 1.200 de posturi de soldați. Candidații admiși vor primi bani de hrană și chirie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

ANGAJĂRI în ARMATĂ 2018: MApN scoate la concurs 1.200 de posturi de soldați. Candidații admiși vor primi bani de hrană și chirie • Oferta pe care MApN le-o face celor care vor să devină militari de carieră. 2.500 de lei plus bani pentru chirie.

Peste 1.200 de posturi de soldaţi sunt scoase la concurs în centrele de recrutare din întreaga ţară. Candidaţii trebuie să aibă cel mult 51 de ani şi o formă fizică bună, asta pentru că proba sportivă este eliminatorie.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Pe lângă o soldă de 1.500 de lei, viitorii soldaţi vor primi o normă de hrană de 1.000 de lei şi bani de chirie. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin zece clase, iar vârsta maximă până la care pot fi admişi este de 51 de ani.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În funcţie de specializarea aleasă, pentru cei recrutaţi urmează o perioadă de pregătire de cel puţin un an, vor fi testați atât psihologic cât și sportiv.

Înscrierile pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti se pot face până pe 15 iunie.

În prezent, armata română are aproximativ 75.000 de militari profesionişti, ceea ce o face cea de-a zecea forţă militară a NATO.

Sursa: Digi24

Must de Jidvei