Andreea Esca și-a infectat și soțul cu COVID-19: Acesta este în stare gravă la Terapie Intensivă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Andreea Esca și-a infectat și soțul cu COVID-19: Acesta este în stare gravă la Terapie Intensivă

După ce a participat la o petrecere unde nu a respectat măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19, vedeta PRO TV, Andreea Esca, s-a infectat cu noul coronavirus. Aceasta se află, în prezent, internată la un spital privat din România, unde este păzită de numeroase gărzi de corp. Celebra prezentatoare de știri nu a oferit declarații până în acest moment.

Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan, că soțul Andreei Esca a contractat, de asemenea, coronavirus,  anunță huff.ro.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Alexandre Eram ar fi și el infectat cu coronavirus. Se pare că ar fi contractat virusul de la soția sa.

Andreea Esca ar fi luat virusul în stațiunea Olimp, de la o petrecere pe plajă. Confirmarea a venit la scurt timp de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, păstrându-le, însă, identitatea anonimă.

La evenimentul de pe malul mării, cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie în cadrul emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca este surprinsă purtând mască în timp ce dansează. Mai târziu, însă, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe alături de care a petrecut.

După ce în presa au apărut imagini de la respectivul eveniment și vestea că Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo a fost făcută publică, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419