ANAF: Se prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor

anaf-570x330 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat într-un comunicat că prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie. 

ANAF prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017, pentru a da mai mult timp contribuabililor în acest scop, având în vedere că cele două zile anterioare, respectiv 23 şi 24 ianuarie, sunt nelucrătoare pentru bugetari.

‘ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017. (…) ANAF a iniţiat această propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare’, se arată în comunicatul ANAF.

Astfel, Agenţia a înaintat Ministerului Finanţelor Publice proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind prorogarea termenului de depunere a declaraţiilor fiscale şi de plată a creanţelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, în vederea iniţierii procedurii de avizare şi a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...