Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amenzi pe bandă rulantă, aplicate de IPJ Alba. Marți, doar în Alba Iulia și Sebeș, sancțiuni de 20.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia-rutieraMarți, 25 februarie, între orele 6.00 – 22.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă pe raza municipiului precum şi prevenirea şi combaterea criminalităţii stradale, prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat 31 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au constatat 85 de fapte contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 13.685 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru sancţionarea abaterilor de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (67).

Totodată, poliţiştii au efectuat controale la 35 de societăţi comerciale iar pentru nereguli constatate au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind comerţul.”

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sebeş, au organizat, pe raza municipiului Sebeş şi a localităţilor rurale arondate, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate, în special, vitezei excesive.

Potrivit IPJ Alba, “un număr de 28 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 6.165 lei. Au fost reţinute două permise de conducere şi  un certificat de înmatriculare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea