Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi ,,la normă”. Sindicatul Europol acuză că polițiștii au un ,,plan” de sancțiuni zilnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sindicatul Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie, iar polițiștii care refuză să îl îndeplinească „vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ”. Potrivit Europol, „planul de amenzi” a revenit în plină pandemie.

Sindicaliștii scriu pe Facebook că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este ferm pentru polițiștii care nu vor să aplice amenzi abuziv: „vor plăti cu capul”.

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook.

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în totla, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea