Amenzi ,,la normă”. Sindicatul Europol acuză că polițiștii au un ,,plan” de sancțiuni zilnice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sindicatul Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie, iar polițiștii care refuză să îl îndeplinească „vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ”. Potrivit Europol, „planul de amenzi” a revenit în plină pandemie.

Sindicaliștii scriu pe Facebook că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este ferm pentru polițiștii care nu vor să aplice amenzi abuziv: „vor plăti cu capul”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în totla, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419