Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 83.000 de lei de la DSVSA Alba, în urma controalelor desfășurate în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Alba au verificat în perioada 27.11-18.12.2018 un număr de 116 unităţi iar în urma neregulilor depistate au aplicat amenzi în valoare de peste 83.000 de lei.

Controlalele au fost efectuate în 3 unitati de procesare a cărnii, 48 de restaurante, 8 unități tip fast-food, 8 pensiuni turistice, 11 unitati mobile de alimentație publică, 17 laboratoare de cofetărie-patiserie,8 supermarketuri,8 magazine alimentare și 5 plăcintării.

Au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale conf. H.G. nr. 984/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, în valoare totală de 83100 lei şi 10 avertismente, conf. O.G. nr. 2/2001.

Abaterile de la normele sanitar veterinare și pentru siguranţa alimentelor pentru care au fost aplicate aceste sancţiuni sunt: depozitarea produselor alimentare în spaţii insalubre, conditii precare de igienă a spațiilor de lucru, expunerea la comercializare a produselor alimentare cu ambalaj deteriorat, elemende de identificare nelizibile, manipularea produselor alimentare cu încalcarea normelor de igienă prin folosirea recipentelor si a ustensilelor deteriorate, comercializarea produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea