Rămâi conectat

Curier Județean

AMENZI de peste 79 000 de lei și aproape 70 de șoferi lăsați fără permis în Alba, de către polițiști, săptămâna trecută. Cele mai frecvente contravenții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii rutieri din județul Alba au constatat, în timpul săptămânii trecute, un număr de 9 infracţiuni rutiere şi 1.012 abateri de natură contravențională, care au dus la amenzi de peste 79 000 de lei și 69 de șoferi fără permis.

În săptămâna precedentă, polițiștii rutieri din județul Alba au constatat 9 infracţiuni rutiere şi 1.012 abateri de natură contravențională, în urma unei acţiuni care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice din județ. Șaizeci și nouă de conducători auto au rămas fără permis.

În perioada 18 – 24 ianuarie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acţiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere şi depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Cu ocazia acţiunii, au fost aplicate 1.012 amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 471 au fost aplicate pentru viteză, 12 pentru conducere sub influența alcoolului, 20 petru neacordare de prioritate, 5 pentru depășire, 62 pietonilor care s-au angajat în traversare prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reținute 69 de permise de conducere și au fost constatate 9 infracțiuni rutiere, din care 5 de conducere sub influența alcoolului.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 79.460 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea