Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 150.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba, în weekend

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 12 – 15 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 110 evenimente, din care 101 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 40 de infracţiuni şi au fost aplicate 623 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 153.975 lei, din care 40 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 571 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile aplicate la regimul rutier, 231 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar 5 pentru alcool.

Au fost reţinute 26 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care 4 pentru alcool şi 5 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Opt autori de infracțiuni au fost depistaţi în flagrant delict.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea